LIGHT-POINT

Saknar du någon lampa?

Vi har möjlighet att specialbeställa lampor —
uppge information nedan så hjälper vi dig.

Om LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.

På LIGHT-POINT tror dem att ljusdesign handlar mer om användandet av estetik och funktion än att helt enkelt bara designa en lampa. Om ljus används på ett genomtänkt och kreativt sätt, kan det nämligen skapa en atmosfär med fokus på arkitektur - som faktiskt också förhöjer känslan av detaljerna i inredningen. LIGHT-POINT anser helt enkelt att en lampa bör vara en upplevelse - oavsett om den är på eller avslagen - och de vill i alla lampor kunna uppfylla deras kunders behov.

De strävar efter att hela tiden utmana den allmänna uppfattningen om hur ljus faktiskt kan användas. Därför har varje designad och tillverkad lampa i deras utbud ett fokus på interaktionen mellan konstruktion och ljus vilket ger lampan en helt ny och unik aspekt.

Minimalistisk design, funktion och enkelhet är också grundelementen i den skandinaviska designfilosofi som alltid varit det som låtit dem utvecklas som företag. LIGHT-POINT är också övertygade om att detta tillsammans med ett fokus på hög kvalitet på produkterna är rätt väg att gå. Deras kunskap om ljus, känsla för detaljer och fokus på rätt material för varje unik lampa gör dem helt enkelt till ett innovativt företag som deras kunder väljer om och om igen.

LIGHT-POINT:s breda sortiment och snygga design gör dem attraktiva på den internationella marknaden och genom ett nära samarbete med designers och arkitekter under hela processen strävar de alltid efter att hitta den bästa och mest innovativa lösningen för deras klienter, projekt och partners.