Arc

Med Arc har Ronni Gol designat en vägglampa för utomhusbruk som lyckas med att både lysa upp runt omkring huset och samtidigt undvika att blända den som passerar. Lampan skapar en vacker ljuseffekt på husväggen och även om lampan i sin design är liten kan ljuset nästan beskrivas som grandiöst.

Det är vanligt att man när man väljer utomhusbelysning fastnar för en lampa där skillnaden mellan ljus och mörker är alltför stor, något som försämrar mörkersynen och skapar en mindre trevlig känsla i omgivningen. Arc från tillverkaren LIGHT-POINT är dock monterad på en liten sockel som gör att ljuset lyser fritt från byggnaden utan att blända.

Med sin LED-teknik förbrukar varje lampa bara 6 watt. Arc kan om man så önskar dessutom användas inomhus - såväl i våtutrymmen som vanliga rum.

*Aluminium rekommenderas endast för inomhusbruk

- +

Specifikationer

Bredd: 55 mm
Höjd: 100 mm
Längd: 105 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 2 x 3W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP54
Spänning: 230V
Armaturens IP IP54

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Arc «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.