Brick

Brick är en tidlös up/down-vägglampa och är designad med en känsla av eroderat tegel. Den har en LED-lampa som inte bländar men lyser från framkanten av lampan och ger snygga ljuseffekter på väggen.

Ronni Gol är designern bakom Brick och lampan är tillverkad av aluminium. Den är otroligt billig i drift tack vare den låga energiförbrukningen på 6W.

Brick från LIGHT-POINT kan användas inomhus, i gångar eller korridorer och i våtutrymmen. Den är dock allra mest fördelaktig utomhus tack vare de snygga ljuseffekterna som framträder extra bra där. Brick erbjuds i flera färger.

- +

Specifikationer

Bredd: 180 mm
Höjd: 60 mm
Djup: 120 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 6W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP54
Spänning: 230V
Armaturens IP IP54

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Brick «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.