Bronx

Bronx är en snygg aluminiumlampa för utomhusbruk som är tillverkad i en unik, oval design. Bakom den står Ronni Gol som med sina tidlösa linjer och sitt skarpa, stilrena uttryck är mycket välkänd som designer.

Lampans ljuskälla, en 7W stor LED, sitter skyddad i den vackra ovala designen och belyser dels lampans egen hålighet men även stigen eller trädgårdsgången - något som gör Bronx perfekt för den som söker en trädgårdslampa med både funktion och design.

Bronx kommer från LIGHT-POINT och kan monteras direkt på plattorna eller med hjälp av smarta jordspett som för den som hellre monterar den i trädgårdens kan köpas till.

- +

Specifikationer

Bredd: 70 mm
Höjd: 400 mm
Längd: 90 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 7W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP54
Spänning: 230V
Armaturens IP IP54

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Bronx «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.