Cup 1

Cup 1 från LIGHT-POINT är en stilren vägg- eller sänglampa med en 4W LED-ljuskälla som håller i riktigt många år och därför är bra för såväl miljön som plånboken.

På undersidan av väggdelen sitter en smart vippströmbrytare som är lätt att hitta och tända - något som utan tvekan är extra bra om lampan till exempel används som sänglampa. Lampan är främst till för inomhusbruk.

Ronni Gol står bakom designen av denna eleganta lampa som är gjord i aluminium och matt glas. Cup 1 finns i fler än en färg och det finns även en variant med två spots i samma bas som heter Cup 2.

- +

Specifikationer

Diameter: 80 mm
Bredd: 100 mm
Höjd: 80 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 4W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Cup 1 «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.