Cup 2

Cup 2 från LIGHT-POINT är en stilren lampa som likaväl kan sättas på väggen som användas som en sänglampa med två spots. Lampan är ett smart köp för den som vill kombinera design med miljö eftersom den har en 2 x 4W LED-ljuskälla som är billig i drift.

På undersidan av väggdelen sitter en smart vippströmbrytare som är lätt att hitta och tända - något som är extra smart för den som väljer att använda den som sänglampa och kan komma att behöva tända den i mörkret.

Bakom denna eleganta design står Ronni Gol och lampan är gjord i aluminium och matt glas. Cup 2 finns i två färger och det finns även en annan version av lampan som heter Cup 1. Skillnaden mellan de två är att Cup 1 bara har en spot.

- +

Specifikationer

Diameter: 2 x 80 mm
Bredd: 160 mm
Höjd: 80 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 2 x 4W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Cup 2 «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.