Fusion

Fusion är ett skolboksexempel på det enkla och geniala tankesätt som står bakom Ronni Gols designer. Kvadratisk, med fullt integrerad 6W LED-lyskälla högst upp kan denna lampa verkligen leverera ljus. Samtidigt finns det en inbyggd ljusdämpare i lampan så att ljusbehovet kan anpassas efter önskemål genom en lätt beröring.

Designen bakom Fusion från LIGHT-POINT är en kombination mellan stringent och enkel design med den nyaste tekniken. Lampan är en ljusskulptur som är passande i en mängd olika sammanhang, oavsett om det är integrerat i bokhyllan eller markerad i en minimalistisk miljö som ett rent konstverk.

Du kan hitta Fusion i flera olika utföranden.

- +

Specifikationer

Bredd: 80 mm
Höjd: 180 mm
Längd: 182 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 6W LED
Färgton: Varmvitt
Touchdimmer: Ja
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Fusion «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.