Park

Med sin stringenta, nytänkande och progressiva design är Park från LIGHT-POINT en genomtänkt lösning för diskret belysning vid stigar, inkörsportar och gångområden vid alla möjliga sorters hus och byggnader.

Än en gång har Ronni Gol designat en lampa som vid första anblick verkar logisk och enkel i sin utformning men som tydligt visar att den har fullt fokus på funktion, kvalitet och tidlöshet i en och samma lampa.

Med en ljuskälla på 6W LED är energiförbrukningen låg och du behöver därför inte bekymra dig om du vill låta lamporna lysa hela natten. Park kan monteras direkt på plattor eller liknande men jordspett finns att köpas för montering i trädgården eller vid sidan av plattorna.

- +

Specifikationer

Bredd: 130 mm
Höjd: 400 mm | 600 mm
Längd: 130 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 6W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP54
Spänning: 230V
Armaturens IP IP54

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Park «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.