Sputnik

Sputnik från LIGHT-POINT liknar ett litet väsen från en annan planet så kanske är det inte så konstigt att referensen till den ryska sateliten med samma namn var namnet som designern Ronni Gol gav denna lampa.

Till på köpet betyder just “Sputnik” ledsagare vilket är extra passande eftersom det är just det den är. Lampan har nämligen ett ljusöga och möjligheter att i “nacken” rikta lampan i den riktning man önskar. Helt enkelt en riktig liten ledsagare i hemmet eller på kontoret.

Kontakten är en vippströmbrytare som är lätt att hitta och tända lampan med. Dessutom är Sputnik väldigt billig i drift eftersom den använder LED på 4W. Lampan finns i flera färger och är gjord i aluminium och glas.

- +

Specifikationer

Diameter: 94 mm
Längd: 110 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 4W LED 30°
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Sputnik «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.