Sub Round

Sub Round är som titeln anger en rund inbyggd spot i snygg och tidlös design. Bakom den står Ronni Gol som är mycket känd för sitt skarpa sinne för design och funktion i ett. Lampan har en effekt på 4W och är perfekt till takterrasser och liknande platser där lampan skall lysa upp och bidra till ett trevligt ljus.

Om man väljer att montera lampan tätt mot en vägg kan man också uppnå en fantastisk effekt av ljuskäglan på väggen vilket ytterligare bidrar till det unika ljuset.

Sub Round från företaget LIGHT-POINT är tillverkad i vädertåligt aluminium och kraftigt glas och med sin IP67 är den såklart välskyddad mot fukt. Lampan finns i flera storlekar och utformningar.

- +

Specifikationer

Innermått
Diameter: 75 mm | 90 mm
Djup: 150 mm | 170 mm
Yttermått
Diameter: 84 mm | 110 mm
Övrigt
Material: Rostfritt stål
Sockel: LED
Ljuskälla: 4W LED | 6W LED
Färgton: Varmvitt
IP-klass: IP67
Spänning: 230V
Armaturens IP IP67

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Sub Round «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.