Urban Table

Urban Table är ännu ett slående, enkelt och elegant verk med väl genomtänkt design från Ronni Gol. Lampan passar med sitt tidlösa utseende in överallt där man önskar gedigen och stark belysning vare sig det är i hemmet eller på kontoret.

Lampan är ideal som läslampa tack vare sin ljusstarka 11W LED-ljuskälla. Lampan fungerar dock även som mysbelysning tack vare den inbyggda 3-stegs-touch-ljusdämparen.

Urban Table från LIGHT-POINT är en del i en serie lampor som kompletterar varandra på allra bästa sätt men passar även bra för sig själva för den som önskar en stilren och snygg design.

- +

Specifikationer

Bredd: 90 mm | 90 mm
Höjd: 350 mm | 450 mm
Längd: 271 mm | 318 mm
Material: Aluminium
Sockel: LED
Ljuskälla: 11W LED
Färgton: Varmvitt
Touchdimmer: Ja
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Urban Table «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.