Vintage S9

Vintage S9 från LIGHT-POINT är gjord i en vacker design och har lackerade aluminiumskärmar med matchande tygsladdar som leder till ett takfäste. Du kan själv bestämma längden på sladdarna - allt efter tycke och smak. Lampan är en del i en serie som är ett bra exempel på hur designern Ronni Gol skapar vacker ljussättning med mycket enkla medel.

Vintage S9 passar perfekt som mysbelysning och gör sig särskilt bra placerade i ett hör som dekoration. Lampan finns i tre olika typer av glödlampor som varierar i storlek och design - alla med snygg, synlig glödtråd.

Lamporna i Vintage-serien finns i flera färger och storlekar och valfri typ av glödlampa ingår i köpet.

Man kan med fördel kombinera lamporna i Vintage-serien med varandra för en ännu mer effektfull känsla men det går minst lika bra att köpa och använda dem separat.

- +

Specifikationer

Diameter: 50 mm
Höjd: 65 mm
Takfäste: Ø250 mm
Upphängning: 300 mm
Material: Aluminium, tyg
Sockel: E27
Ljuskälla: 60W max
IP-klass: IP20
Spänning: 230V
Armaturens IP IP20

Bra att veta om belysning i badrum

Zon 0 Den invndiga delen av ett badkar. Krver helt vattentt armatur i klass IP 67 och max 12V.
Zon 1 Utrymmet ovanfr bad- eller duschkar, upp till 600 mm frn duschhuvud. Krver IP 44.
Zon 2 600 mm utanfr bad- eller duschkar. Armatur som r placerad lgst 1,5 m ver golv, fr ha kapslingklass IP 21, annars gller IP 24.
Zon 3 Upp till 2,4 m utanfr zon 2. Krver IP 21.
LIGHT-POINT

LIGHT-POINT

Ljus har alltid haft en förmåga att ge människan hopp, ny energi och glädje och för LIGHT-POINT är det just detta som driver dem till att varje dag skapa konst från ljuset. Deras filosofi är att designa och tillverka lampor som kan fånga och ge den atmosfär som deras kunder söker, såväl inomhus som utomhus, natt som dag.
Alla LIGHT-POINT lampor

Jag önskar offert på » Vintage S9 «

Vi erbjuder rabatterade priser vid större ordrar —
uppge information nedan så hjälper vi dig.