Plafonder med stilren design

En plafond passar utmärkt i de flesta rum i ett hem. Oavsett vilken typ av plafond du skulle vilja köpa erbjuder vi ett brett utbud med plafonder i olika modeller för alla inredningsstilar och smaker.

Saknar du någon plafond?

Vi har möjlighet att specialbeställa lampor —
uppge information nedan så hjälper vi dig.

Plafonder ― En plafond är både snygg i liten och stor design

En plafond tar inte så mycket plats men den får så klart gärna vara snygg ändå. För när man tittar upp i taket är det trevligare att mötas av en elegant plafond än en naken glödlampa eller en billig plastlampa.

Här finner du ett välselekterat utbud med plafonder i olika design. Allt för att du ska ha möjlighet att kunna välja en plafond som uppfyller dina personliga önskemål. Beroende på ett rums storlek kan det passa bra med antingen en liten eller en stor plafond och givetvis erbjuder vi också plafonder med LED-ljus.

Om du känner att det är lite dåligt med fantasi när du ska inreda med din nya designlampa kan du också surfa omkring på vår hemsida där vi erbjuder inspiration som förhoppningsvis ska ge dig nya idéer och just inspiration.

Någonting som är viktigt för oss är att design inte ska behöva kosta en förmögenhet och därför har vi satsat på ett utbud som erbjuder designlampor från rimliga priser. På så vis kan du också köpa en designad plafond som du har fattat tycke för utan att det behöver kosta för mycket.