Klassiska och moderna bordslampor för rätt ljus i varje rum

En snygg bordslampa kan fungera utmärkt som dekoration i vilket rum som helst. Därför har vi varit noggranna med att välja ut ett läckert sortiment med designade bordslampor så att du ska kunna hitta något helt i din egen smak.

Saknar du någon bordslampa?

Vi har möjlighet att specialbeställa lampor —
uppge information nedan så hjälper vi dig.

Bordslampor ― En bordslampa i snygg design finns det alltid plats för

Om du är på jakt efter fina bordslampor behöver du inte leta länge till. Här kan du hitta flera nya bordslampor i olika design oavsett vad du har för smak. I vårt sortiment finns det en bordslampa för alla rum.

Det finns en rad olika typer av snygga bordslampor beroende på vilket rum eller vilken plats du avser ställa lampan på. Tänk efter vad du vill skapa för känsla. Ska det vara mysigt och stämningsfullt eller ska det vara ett ljus att arbeta i? Känner du att du behöver få lite inspiration när du ska köpa din bordslampa online hos oss finner du såklart även det. Du kan välja fräsch modern design eller så kan du satsa på klassiska varianter.

En bordslampa behöver inte enbart vara en källa till ljus. Den kan också utgöra ett dekorativt inslag i inredningen. Kanske väljer du en bordslampa som sticker ut från interiören eller också väljer du någonting som smälter in. Det valet är helt upp till dig. Vi vill hjälpa dig på vägen så att du kan hitta bordslampor som fungerar som pusselbitar till att inreda ditt hem som du ser det framför dig.