Väggplafonder för bättre ljus och vackra effekter

Om du vill lysa upp rummet på ett lite annorlunda sätt där hemma kan du satsa på väggplafonder. Här hittar du ett noga utvald sortiment med väggplafonder i flera olika modeller och utföranden.

Saknar du någon takplafond?

Vi har möjlighet att specialbeställa lampor —
uppge information nedan så hjälper vi dig.

Väggplafonder ― Spara utrymme med en väggplafond i smart design

En väggplafond kan vara ett dekorativt inslag på en vägg liksom det är en trevlig ljuskälla. Väggplafonder kan exempelvis passa bra i en hall. Men du får så klart placera din väggplafond där du tycker att den gör sig bäst.

Du kanske har köpt ett tjusigt konstverk eller vill dekorera väggarna i en passage i hemmet på ett snyggt sätt. Med väggplafonder kan du göra just detta på ett elegant vis.

Självklart erbjuder vi ett sortiment med ett flertal olika modeller och varianter så att du skall kunna finna precis den väggplafond som du är ute efter utan att du visste om det från början. Om du eventuellt känner att du inte riktigt vet hur du ska dekorera med dina nya väggplafonder kan du ta dig en titt på vår hemsida där vi har samlat lite fräsch inspiration och tänkvärda tips som förhoppningsvis hjälper dig på vägen.

Hos oss hittar du designlampor till överkomliga priser. Vi tycker att man ska ha kunna ha råd att unna sig design på hög nivå utan att det ska kosta skjortan. Du hittar så klart inte enbart väggplafonder utan även andra sorters designlampor. Vår ambition är att du ska hitta minst en väggplafond du skulle vilja köpa hem.